Tilbehør

Tilbehør til poolen

​Her kan du se en oversigt over vores tilbehør til poolen.​

POOLCOVER

MANUELT OPRULNINGS STATIV

​Aluminium teleskoprør i 3 dele for tilpasning fra 2,70 op til 6,80 m. Termocover i kraftig bobleplast. Bendler for fastgørelse til oprulle-rør. Mobilt system – kan let køres i skjul af én mand.​

Pool med rulleoverdækning

AUTOMATISK LAMMELCOVER

Udføres i forskellige farver med skjult oprulning. Fås også med transparent overside for at optimere varmetilskud fra solen. Ring for pris og yderligere oplysninger.​

SKYDETAG​

​Muligheder for skydetag
Skydetage leveres med transparent, blåligt eller termo-plader på aluspær i mange udformninger. Består af flere sektioner tilpasset ethvert bassin i længde og bredde. Hver sektion kører på hjul i et fastgjort skinnesystem og kan betjenes meget manuelt let manuelt. Perfekt beskyttelse med snavs og løvfald samt optimal til udnyttelse af solens varmestråling. Kan aflåses som børnesikring.

KEMISTYRING

KOMPLET POOLSTYRING​

Med DA-Gen for du en fuldautomatisk saltgenerator, hvor også pH værdien styres. Alle målinger kan udlæses til ekstern brug. WIFI modul er standard. Flowkontrol og temperatur læsning er standard og DA-Gen kan udbygges med følgende features:​

  • Temperatur styring
  • Lys, pumpe, mv. kan tilsluttes
  • Turbiditets-måling (vandets klarhed)
  • Saltindhold
  • Redox måling af klorindhold
  • 90-FC NM passer til pools op til 90 m3
  • Kan styres via WIFI​

SALTKLORINATOR FOR AUT. KLOR-PRODUKTION

Saltklorinator SMC20 består af en kontrolboks, flowcelle og flowføler, som omdanner og desinficerer vandet gennem salt. Saltklorinator udvikler natriumhypoklorit (NaClO) af saltvand gennem en elektrolyseproces som dræber bakterierne.

Denne proces foregår i flowcellen, som har indbygget metalplader/ elektroder.

​Normalt saltindhold i poolvand er 0,3 % til 0,5 %. Denne form for vandbehandling er meget skånsom for øjne og hud i forhold til manuel tilsætning af klor.

POOLVARME

VARMEVEKSLER, PAHLEN TIL SOL- OG FJERNVARME ELLER ANDEN – VANDBÅREN VARMEKILDE

High-temp. – Titan/ plast /glasfiber. Korrosionsfri varmeveksler til alle svømmebade, også til aggressivt vand med salt indhold. Sekundærside er udført i plast med glasfiberarmering. Primærsiden er udført titanium. Max tryk: Primær 5 bar Sekundær 4 bar.

VARMEPUMPE, LUFT TIL VAND

Varmepumpen udnytter luftens varme og omsætter den til varme i poolvandet.

​Leveres i forskellige størrelser afhængig af poolstørrelse og om det er indendørs eller udendørs. Komplet styring, programmering og termostat med opkobling til wifi og kontrol via mobiltelefon.

AUTOMATISK BUND STØVSUGER

​​Dolphin E10 fjerner nemt og effektivt snavs fra forskellige overflader. Den lille poolrobot kan rengøre alle former for svømmebassiner. Dolphin E10-robotten overbeviser med mange smarte detaljer og avancerede funktioner, så du ikke behøver bekymre dig om noget. Læn dig tilbage, og lad Dolphin E10 gøre sit job.

Kontakt os i dag

KORT MONTAGETID

Et Mebalux svømmebassin er et kvalitetsprodukt, som kan monteres på få dage.

​Vi er et dansk firma og eneste i Europa, der udvikler, producerer, leverer og installerer svømmebassiner i glasfiber.​

(+45) 20 28 83 27​
mb@mebalux.dk