Om MEBALUX

Hvem er vi?

​Martin Bruun, direktør og designudvikler for Mebalux, overtog alle aktiviteter i firmaet 2014 efter sin far.

​Martin Bruun, direktør og designudvikler for Mebalux, overtog alle aktiviteter i firmaet 2014 efter sin far.

Edvard Bruun grundlagde Mebalux i 1967 – sluttresserne, hvor svømmebassiner til private blev populært i Danmark, inspireret fra USA og sydeuropæiske feriesteder.

Mebalux har siden start, vedholdende påstået, at glasfiber er det bedste materiale til svømmebassiner – samme materiale, som dominere sejlbådsindustrien.

​Glasfiberpools, støbt i et stykke på fabrik og leveret direkte i udgravning hos kunden, er konceptet, der har holdt vand gennem alle årene.​

I starten blev glasfiber-bassinerne importeret fra udlandet, men hen ad vejen ønskede vi større kontrol og indflydelse på design og kvalitet af produktet.

​Det var begyndelsen til egenproduktion, som udvikledes over 15 år.

Øget ordretilgang medførte behov for større kapacitet i produktionen, og ledte til samarbejde med andre specialister inden for glasfiber-faget. Nu kunne Mebalux koncentrere sig om design, teknik og videreudvikling.

​​Vores nuværende og trofaste samarbejdspartner, Dansk Polyglas, har gennem de seneste 20 år produceret vores glasfiber bassiner, udviklet nye modeller, trapper, håndlister mv. efter Mebalux`s opskrifter og design.

​​Martin Bruun har i hele sin barndom og opvækst deltaget i produktion og montage af svømmebadsanlæg og har dermed tilegnet sig grundig erfaring i branchen. Martin er uddannet bygningsingeniør med massiv erfaring fra både entreprenør- og rådgiverbranchen, og derfor i stand til at rådgive dig fornuftigt om dit nye bassinanlæg samt føre dig sikkert i hus med anlægsarbejdet.​

​Visionen er at fortsætte firmaets stolte tradition og tilstræbe det ultimative produkt målt på kvalitet, design og brugsværdig. Det fører til optimal badeglæde for kunden mange år frem i tiden.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 20 28 83 27​ eller send en mail til mb@mebalux.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 20 28 83 27​
mb@mebalux.dk