Beton pools

High end Beton pools

Er du kompromisløs i forhold til dine ønsker om kvalitet og udformning, og skal din swimmingpool være større end at den kan transporteres på lastbil, så er vores beton pools det rigtige valg for dig.

En beton pool udføres on-site og beklædes med klinker eller natursten og i form og shapes præcis efter dine ønsker.

Her kan du få opfyldt dine drømme om en swimmingpool nøjagtigt som du har set den i dine drømme eller farverige reklamer fra Sydeuropa.

Vores bygge-og anlægsingeniør står til rådighed med forslag og idéer for udarbejdelse skitseprojekter til din godkendelse inden der hovedprojekteres til mindste detalje.

Når projektet er prissat og godkendt vil byggeperioden i reglen være omkring 2-3 måneder fra underskrift til færdigt udført badeanlæg. Her kan du vælge at benytte egne håndværkere, hvis du i forvejen er i gang med byggeprojekt og ikke skal have for mange udførende på byggepladsen samtidig.

Kun fantasien og drømme sætter grænser for hvad der er muligt..

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 20 28 83 27​ eller send en mail til mb@mebalux.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 20 28 83 27​
mb@mebalux.dk