Glasfiberpool

Vores glasfiberpool er i dansk kvalitet

En glasfiberpool kombinerer visuel elegance med enestående holdbarhed. Den glatte overflade gør rengøringen let og med den rette kemi i vandet, vil din pool altid være klar til brug og stråle af skønhed. Vi hylder dansk håndværk og kvalitet. Vores glasfiberpool bærer mærket af dansk perfektion, og vi bestræber os på at skabe enestående løsninger.

Få en smuk pool med utrolig holdbarhed

Kunne du tænke dig at få anlagt en swimmingpool, der er produceret af de bedste materialer, kræver minimal vedligeholdelse og med den længste levetid? Hos Mebalux designer, producerer og installerer vi glasfiberpools af højeste kvalitet.

Vi udfører både indendørs- og udendørs swimmingpools, som ingeniørprojekteres i alle detaljer efter dine ønsker, så du får præcis den pool, der passer til dig.

Med hovedkontor i Hellerup har vi installeret vores eksklusive glasfiberpools hos kunder i hele Danmark. I løbet af vores snart 60 år som producent og leverandør af pools har vi udviklet (og udvikler fortsat) vores produkter til det perfekte, så vi i dag kan tilbyde færdige og komplette swimmingpools af en helt unik kvalitet og med den seneste teknik, som skaber glæde for hele familien i mange år.​

Læs mere om vores koncept her.

Deltag i projektet eller læn dig tilbage

Mebalux giver dig friheden til at skabe din egen swimmingpool-drøm med vores udvalg af tre forskellige entreprise-løsninger. Uanset om du ønsker at være en del af processen eller foretrækker, at vi tager os af alt, har vi den perfekte løsning til dig.

Selvbyg – Skab din egen unikke oase
Vælg selvbyg-løsningen, hvor du køber bassinet hos os og står for installationen og omgivelserne omkring. Vi sørger for bassinets produktion, montering af armaturer, transport og kranarbejde. Du får muligheden for at skabe din unikke oase med egne hænder.

Medbyg – Sammen skaber vi drømmen
Med medbyg-løsningen deltager du aktivt i processen, mens vi tager os af alle detaljer. Udover selvbyg-punkterne står vi også for ledningsarbejde, filteranlægget, opstart og instruktion. Vi samarbejder for at skabe din drømmepool på den mest bekvemme måde.

Totalentreprise – Nyd resultatet uden besvær
Vælg totalentreprise, og lad os tage os af alt. Udover selvbyg og medbyg-punkterne, sørger vi for projektering, myndighedsbehandling, udgravning, isolering, kantopbygning og tilslutning af alle komponenter. Du kan fokusere på at nyde det færdige resultat.

Skab din unikke drømmepool

Tag springet ind i en oplevelse, der er præget af elegance, holdbarhed og lethed. Kontakt os på telefonnummeret 20 28 83 27 eller via email på mb@mebalux.dk, og lad os diskutere, hvordan vores glasfiberpools kan opgradere din livsstil. Med Mebalux får du ikke blot en pool, men også en lang række fordele, der løfter din oplevelse til nye højder.

(+45) 20 28 83 27​
mb@mebalux.dk