Modeloversigt

Nedgravet swimmingpool leveres og monteres

Drømmer du om at få anlagt en nedgravet swimmingpool til haven, hvor du kan koble af, svømme, lade børnene lege og som er skræddersyet til dine behov? Så er du kommet til det rette sted.

NEMO

Klassisk oval swimmingpool med harmoniske, runde former. En god størrelse til et typisk parcelhus

JUBI

Jubi er en rigtig flot oval swimmingpool med en stor udvendig trappe.

QUEEN

Klassisk rektangulær swimmingpool i et stilrent design.

KING

King er næsten 9 meter lang. En swimmingpool, med udvendig romertrappe, til den store familie.

ZEUS

Vores nyeste og største standardmodel. Stramt og moderne design med plads til den hel store familie og venner der kan sidde sammen i vandkanten.

Pris

Prisen på en færdigmonteret nedgravet swimmingpool, afhænger af mange faktorer:

  • Pool-model
  • Adgangsvej for gravemaskiner og jordtransport
  • Omfang af teknik og automatik
  • Anlægsarbejdet for terrasse omkring poolen

Pris og mål modellerne kan ses ved at trykke på den enkelte model her over.

Hvis du ønsker det, kan vi tilbyde installering af nedgravet pool i totalentreprise. Så sørger vi for – udover at levere og montere din nye pool – al myndighedsbehandling, el og VVS-arbejde, udgravning og alt andet praktisk, der skal ordnes i forbindelse med en pool til haven, bliver gjort for dig. En aftale om selvbyg eller medbyg er naturligvis også mulig.

​Vores swimmingpools fremstilles individuelt til hver enkelt kunde. Vi udfører IKKE serieproduktion, hvilket muliggør fremstilling af specielle og unikke swimmingpools efter netop dit ønske i forhold til mål og form. Dette gælder, uanset om du ønsker en indendørs eller en udendørs pool.

Få en pool til haven der matcher dine ønsker

Hos Mebalux tilbyder vi specialfremstillede pools i glasfiber i den bedste kvalitet til privatpersoner i hele Danmark. Til offentlige svømmebade leverer vi ligeledes komplette svømmebassinanlæg, der opfylder alle regler og krav på området.

Kontakt os og få yderligere information

Har du nogle særlige ønsker, eller ønsker du en unik nedgravet pool til haven, så er du velkommen til at tage kontakt til os for yderligere information. Vi sidder altid klar til at fortælle mere om vores arbejde med swimmingpools, og vi udformer gerne et uforpligtende tilbud på hele din opgave.

Få en swimmingpool med dit helt eget design

Custommade-modellen udformes efter dit ønske. Modellen kan forlænges og sammensættes med rund ende og forskellige trappe- / stigeløsninger. Dybde kan ligeledes reguleres.

​Med Custommade vil du få dine helt unikke ønsker til udformning opfyldt.

Pris:

Efter tilbud

(+45) 20 28 83 27​
mb@mebalux.dk