Udendørs og indendørs pool leveres og monteres

Pool i haven der matcher dine ønsker

Drømmer du om at få anlagt en pool i haven, eller kunne du tænke dig en indendørs pool, som du kan bruge hele året rundt? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Mebalux tilbyder vi specialfremstillede pools i glasfiber i den bedste kvalitet til både privatpersoner og erhvervskunder i Hellerup, Charlottenlund og omegn samt i hele det øvrige Nordsjælland. Vi leverer også til kunder i resten af landet. Til offentlige svømmebade leverer vi ligeledes komplette svømmebassinanlæg, der opfylder alle normer og regler på området.

Hvad koster en pool i haven?

Du kan se pris og mål på hver af vores modeller i oversigten nedenfor.

Du kan også finde en oversigt over vores tilbudspakker ved at klikke her.

Bemærk, at alle vores priser er i DKK 2021 og er inkl. moms og transport i Danmark med kranarbejde max 15 m fra kantsten. Prisen er ekskl. udstyr og kantafslutning.​

Alle mål er indvendige mål på den pågældende pool.

Rensningsanlæg med diverse standardudstyr opbygges og tilpasset netop dine forhold.

Vi leverer et nøglefærdigt anlæg, der er klar til brug inkl. terrasseanlæg. En aftale om ”med-” eller ”selv”-byg er naturligvis også en mulighed, hvis dette ønskes.

Vores swimmingpools bliver fremstillet individuelt til hver enkelt kunde. Vi udfører IKKE serieproduktion, hvilket muliggør specialfremstilling af specielle og unikke pools efter netop dit ønske i forhold til mål og form. Dette gælder, uanset om du ønsker en indendørs pool eller en pool i haven.

Modeloversigt – find din nye udendørs eller indendørs pool

Nedenfor kan du finde hele vores modeloversigt. Har du nogle særlige ønsker, eller ønsker du en unik nedgravet pool til haven eller indendørs pool, så er du velkommen til at tage kontakt til os for yderligere information.

Vi leverer og monterer din nye udendørs eller indendørs pool i vores eget lokalområde omkring Hellerup, Charlottenlund og resten af Nordsjælland samt i resten af landet.​

kort montagetid

Et Mebalux svømmebassin er et kvalitetsprodukt, som kan monteres på få dage.

Vi er et dansk firma og eneste i Europa, der udvikler, producerer, leverer og installerer svømmebassiner i glasfiber.

Mebalux ApS​

CVR: ​35801081

Telefon: 20 28 83 27​

E-mail: mb@mebalux.dk