Om Mebalux

​Martin Bruun, direktør og designudvikler for Mebalux, overtog alle aktiviteter i firmaet 2014 efter sin far.

Edvard Bruun grundlagde Mebalux i 1967 – sluttresserne, hvor svømmebassiner til private blev populært i Danmark, inspireret fra USA og sydeuropæiske feriesteder.

Mebalux har siden start, vedholdende påstået, at glasfiber er det bedste materiale til svømmebassiner - samme materiale, som dominere sejlbådsindustrien.

​Glasfiberpools, støbt i et stykke på fabrik og leveret direkte i udgravning hos kunden, er konceptet, der har holdt vand gennem alle årene.

I starten blev glasfiber-bassinerne importeret fra udlandet, men hen ad vejen ønskede vi større kontrol og indflydelse på design og kvalitet af produktet.

Det var begyndelsen til egenproduktion, som udvikledes over 15 år.

​Øget ordretilgang medførte behov for større kapacitet i produktionen, og ledte til samarbejde med andre specialister inden for glasfiber-faget. Nu kunne Mebalux koncentrere sig om design, teknik og videreudvikling.

​​

Vores nuværende og trofaste samarbejdspartner, Dansk Polyglas, har gennem de seneste 20 år produceret vores glasfiber bassiner, udviklet nye modeller, trapper, håndlister mv. efter Mebalux`s opskrifter og design.

​​

Martin Bruun har i hele sin barndom og opvækst deltaget i produktion og montage af svømmebadsanlæg og har dermed tilegnet sig grundig erfaring i branchen. Martin er uddannet bygningsingeniør med massiv erfaring fra både entreprenør- og rådgiverbranchen, og derfor i stand til at rådgive dig fornuftigt om dit nye bassinanlæg samt føre dig sikkert i hus med anlægsarbejdet.​

Visionen er at fortsætte firmaets stolte tradition og tilstræbe det ultimative produkt målt på kvalitet, design og brugsværdig. Det fører til optimal badeglæde for kunden mange år frem i tiden.

MAT​ERIALET GLASFIBER

Styrke

​Massiv glasfiber produceret efter den oprindelige metode – håndoplagt - er stål overlegent, set sammen med dets høje elasticitet og lave vægt.

Overlegen levetid

​Udover jordens nedbrydende effekt på bassinets yderside, påvirkes det også af badevandet mod inderside. Det kræver meget høj korrosionsfasthed, for at opnå en rimelig levetid af produktet. Også her er glasfiber alle andre materialer overlegen.

Vedligeholdelsesfri

​Da bassinet støbes på højglanspolerede forme, er overfladen i det færdige emne helt glat og uden nogen form for svejsninger eller samlinger. og dermed stort set vedligeholdelsesfri. Herudover opleves overfladen blød med afrundede kanter og hjørner og derfor behagelig mod bar hud.

Mebalux ApS​

CVR: ​35801081

Telefon: 20 28 83 27​

E-mail: mb@mebalux.dk