Indendørs pool i glasfiber af højeste kvalitet

Få en pool du kan bruge året rundt

Er du på udkig efter en indendørs pool, du kan bruge og nyde året rundt? Ved Mebalux bygger vi glasfiberpools og kan montere dem indenfor, så du får en pool, der kan benyttes uafhængigt af, hvordan vejret er udenfor.

Vores swimmingpools i glasfiber er af en helt unik kvalitet, der gør dem utroligt flotte og langtidsholdbare, mens de samtidig kræver minimalt vedligehold. Vi kan komme ud i hele Danmark og montere en indendørs pool, og vi har allerede gjort utallige kunder utroligt glade og tilfredse med deres pools.

Vi tilbyder komplette løsninger med en indendørs pool

Når du skal have anlagt en indendørs pool, er der en lang række ting, der skal være styr på og sørges for. Det er en opgave, som kræver professionel rådgivning for at sikre det rigtige resultat til både bygning og pool. Hos Mebalux får du det hele i en nem og overskuelig proces.

Vi varetager gerne hele opgaven i totalentreprise, og sørger for alting, så du blot kan læne dig tilbage og nyde resultatet, når vi er færdige.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du er interesseret i at få anlagt en indendørs pool af uovertruffen kvalitet, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. 

Når du har fortalt os om dine pooldrømme, kan vi komme med et uforpligtende tilbud til dig, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at få installeret præcis den pool, du går og længes efter.

kort montagetid

Et Mebalux svømmebassin er et kvalitetsprodukt, som kan monteres på få dage.

Vi er et dansk firma og eneste i Europa, der udvikler, producerer, leverer og installerer svømmebassiner i glasfiber.​

Mebalux ApS​

CVR: ​35801081

Telefon: 20 28 83 27​

E-mail: mb@mebalux.dk