Glasfiberpool i unik kvalitet

Få en smuk pool med utrolig holdbarhed

Kunne du tænke dig at få anlagt en swimmingpool, der er produceret med de bedste materialer på markedet, kræver minimal vedligeholdelse og er utroligt langtidsholdbar? Hos Mebalux designer, producerer og installerer vi glasfiberpools af højeste kvalitet. Vi udfører både indendørs- og udendørs swimmingpools, og vi kan tilbyde flere forskellige modeller og størrelser – så du får præcis den pool, der passer til dig.

Med hjemmeadresse i Hellerup har vi installeret vores eksklusive glasfiberpools hos mange tilfredse kunder i hele Danmark. I løbet af vores mere end 50 år som producent af pools har vi udviklet vores produkter, så vi i dag kan tilbyde færdige og komplette swimmingpools af en helt unik kvalitet, som du bliver glad for i mange år.

3 fordele ved at vælge en glasfiberpool

Hvis du endnu ikke er overbevist om, hvilken type pool du skal have monteret derhjemme, så har vi her samlet tre gode grunde til, at en glasfiberpool fra Mebalux er det helt rette valg for dig.

  1. Glasfiber har en enorm styrke og er stål overlegent kombineret med den høje elasticitet og lave vægt
  2. Glasfiber har en meget lang levetid – faktisk er det alle andre materialer til swimmingpools overlegent
  3. Glasfiber er stort set vedligeholdelsesfrit – overfladen er helt glat med afrundet kanter og uden nogen samlinger eller svejsninger, og føles derfor blød mod huden

Vores glasfiberpools er således ideelle til den kræsne kunde, hvor kun det bedste er godt nok.

Kontakt os og hør mere om vores pools

Hvis du vil høre mere om, hvordan du kan få installeret en glasfiberpool fra Mebalux hjemme hos dig, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Vi sidder altid klar til at høre om dine ønsker og behov, og vi deler gerne ud af vores erfaring og hjælper dig med at finde frem til en løsning, der passer perfekt til dig.

Ring eller skriv til os – vi er klar ved telefonen og tasterne.

kort montagetid

Et Mebalux svømmebassin er et kvalitetsprodukt, som kan monteres på få dage.

Vi er et dansk firma og eneste i Europa, der udvikler, producerer, leverer og installerer svømmebassiner i glasfiber.​

Mebalux ApS​

CVR: ​35801081

Telefon: 20 28 83 27​

E-mail: mb@mebalux.dk